Tee joululahjoitus

Suomalainen luonto tarvitsee apuasi. Mitä jos antaisit osan lahjoista tänä vuonna lahjoituksina kotimaisen luontomme monimuotoisuuden hyväksi?

Aineeton lahja on silti konkreettinen

Joulu on antamisen aikaa, ja erinomaista aikaa panostaa suomalaiseen luontoon. Suomen Riistanhoito-Säätiön keräämät varat ohjataan suoraan kotimaisen kosteikkoluontomme kunnostukseen ympäri Suomea yhteistyössä SOTKA-kosteikkohankkeen kanssa. Monella kosteikkokohteella paikalliset toimijat kantavat kortensa kekoon jopa sadoilla talkootyötunneilla, silti jokainen kohde vaatii kuitenkin myös konetyötä ja erityistarvikkeita kosteikkokohteiden vedenpinnan pidättämiseksi ja säätelemiseksi.

Keräämillämme varoilla kustannetaan näitä hankintoja ja mahdollistetaan usean kosteikkokohteen kunnostaminen vuosittain. Seuraavan kesän kohdekunnostukset alkavat heti talven hellittäessä!

Lähetämme jokaisen lahjoittajan toiveiden mukaisesti joulukuun aikana tehdyistä lahjoituksista kiitokseksi Suomen Riistanhoito-Säätiön joulukortin joko lahjoittajalle itselleen tai lahjansaajalle. Myös joulukuun aikana ostetut Sorsabonus-korttitilaajat saavat postilaatikkoonsa kiitoskortin!

Haluatko osallistua? Toimi näin:

  1. Valitse lahjoitussumma vapaasti 10 eurosta ylöspäin ja paina Lahjoita.
  2. Merkitse tilauslomakkeen Lisätiedot-kenttään, mikäli haluat korttiin käsinkirjoitettavaksi oman onnittelutekstisi vastaanottajalle.
  3. Merkitse osoitekenttään osoite, johon haluat kortin toimitettavan.

Lahjoituksesi on konkreettinen teko kotimaisen luonnon puolesta!

Tee joululahjoitus Suomen luonnolle

Alkaen: 10,00 

Lahjoitus suomalaiselle luonnolle on helppo ja konkreettinen joululahja!

Lahjoitetut varat ohjataan suoraan lyhentämättöminä kosteikko- ja suokohteisiin ympäri Suomea. Varat käytetään konkreettisiin toimenpiteisiin kuten kaivinkonetöihin, vedensäätelylaitteisiin ja esimerkiksi monivuotisiin siemenseoksiin jotka tarjoavat ravintoa ja estävät eroosiota. Keskimäärin 30 eurolla kunnostetaan aarin verran kosteikkoluontoa. Kausikosteikot ja rimpisuot tarjoavat ravintoa ja suojaa suurelle määrälle kahlaajia ja vesilintuja, selkärangattomia ja sammakoita.

Tiesitkö että Suomi on Euroopan merkittävin pesimäalue monelle vesilintu- ja kahlaajalajille? Joidenkin tutkimusten mukaan 70% Euroopan telkistä ja haapanoista, 95% jouhisorsista ja miltei 80% liroista pesii Suomessa.

Suomen Riistanhoito-Säätiö

Suomen Riistanhoito-Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea maamme riistanhoidon kehittämistä. Säätiö julkaisee vuosittain riistatieteellistä Suomen Riista -kirjaa yhteistyössä riistantutkimuksen kanssa sekä myöntää vuosittain apurahoja nuorille riistantutkijoille. Lisäksi säätiö kerää aktiivisesti varojen riistan elinympäristöjen ennallistamiseen ja yksittäisten tutkimushankkeiden rahoittamiseksi.

Elinympäristöjen hoitaminen

Teemme töitä luontokadon torjumiseksi. Passiivinen suojelu ei aina riitä elinympäristöjen ennallistamiseksi.

Lue lisää

Toimintatavat

Tuemme toiminnallamme riistan hyväksi tehtyjä elinympäristö- ja riistanhoitotöitä, riistantutkimusta ja riistakantojen seurantaa.

Lue lisää

Säätiön ovat perustaneet maa- ja metsätalousministeriö ja Suomen Metsästäjäliitto ry. Säätiö toimii tiiviissä yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen, Suomen riistakeskuksen ja Metsähallituksen kanssa.

Tukijoinamme kosteikkoluontoa ennallistamassa ovat lukuisten henkilölahjoittajien lisäksi mm. Sasta, Swarovski, Ruoto, Ahtihuvila, Sissos, Uittokalusto, Greentrail, Riista-lehti ja verkkokursseja ja elämyspalveluita tarjoava Pohjoisesta Luonnosta Oy.


Yrityksille

Tee yrityslahjoitus

Yhdessä yrityskumppaniemme kanssa saamme suuria aikaan. Liity mukaan!

Ota yhteyttä

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyö

Onko palvelusi ekologinen ja kestävä? Haluatko ennallistaa Suomen luontoa ja yhdistää luontoarvot myös tuotteeseesi tai palvelusi myyntiin?

Ota yhteyttä