Lisää vesialueita ostos kerrallaan!

Suomen Riistanhoito-Säätiön The Wetter the Better -tuotteiden myyntikatteet ohjataan suoraan kosteikko- ja turvesuokohteiden ennallistamiseen ympäri Suomea. Jokainen myyty paita merkitsee!


Suomen Riistanhoito-Säätiön tukituotteet

Mitä tukituotteet ovat?

The Wetter the Better -tuotesarja on Suomen Riistanhoito-Säätiön kosteikkojen ja suoalueiden ennallistamiseksi perustettu kokonaisuus T-paitoja, huppareita ja monikäyttöisiä ja kestäviä kangaskasseja. Tuotteet ovat kotimaisen Pure Waste -yrityksen kierrätyskuiduista ja vettä säästämällä valmistamia, vahvoja ja aikaa ja käyttöä kestäviä. The Wetter the Better -tuotteiden myyntitulot ovat merkittävässä roolissa pohjoisten suo- ja kosteikkoalueidemme kunnostamisessa ja vesilintujen pesimä- ja poikue-elinympäristöjen palauttamisessa. Tuotteisiin on painettu Asmo Raimoahon kuvittama tyylikäs Northern Habitats – The Wetter the Better -grafiikka.

Suomen Riistanhoito-Säätiön tavoitteena on ennallistaa vuosien 2024–2026 aikana yksityisen ja EU:n JTF-rahoituksen turvin lukuisia entisiä turvetuotantoalueita Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa. JTF-rahoitus tarjoaa ennallistamiseen erittäin merkittävän tuen joka käytännössä moninkertaistaa tukituotteilla ja Sorsabonus-kortillamme keräämiemme varojen vaikutuksen ympäristötöissä. Jokainen kerätty euro edistää elinympäristötöitämme moninkertaisella arvolla!

Mikä on Riistasäätiö?

Suomen Riistanhoito-Säätiö on vuonna 1942 perustettu toimija joka tuottaa vuosittain riistatieteellistä Suomen Riista -julkaisua, tukee riista- ja metsäalan opiskelijoita stipendein ja kerää varoja elinympäristö- ja tutkimushankkeisiin. Suomen Riistanhoito-Säätiö kunnostaa myös itse kosteikko- ja suoaluekohteita ympäri Suomen tukeakseen taantuvia vesilintulajeja ja luonnon monimuotoisuutta.

Lue lisää

Osallistu toisella tapaa

Tue Sorsabonus-kortilla

Tilaamalla Sorsabonus-jäsenkortin, tuet suoraan toimintaamme.

Hanki Sorsabonus-kortti

Tee kertalahjoitus

Jokainen euro auttaa soita, kosteikkoja ja vesilintuja. Voit lahjoittaa haluamasi summan verkkomaksulla, MobilePaylla tai tekstiviestillä.

Lahjoita

Osallistu yrityksenä

Tee yrityslahjoitus

Yhdessä yrityskumppaniemme kanssa saamme suuria aikaan. Liity mukaan!

Ota yhteyttä

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyö

Onko palvelusi ekologinen ja kestävä? Haluatko ennallistaa Suomen luontoa ja yhdistää luontoarvot myös tuotteeseesi tai palvelusi myyntiin?

Ota yhteyttä