Sorsabonuskortti

Sorsabonuksella kunnostat aarin kosteikkoa vesilintupoikueelle.

Mikä on sorsabonus?

Sorsabonus-kortti on digitaalinen etukortti, jonka voit lunastaa itsellesi aina 12 kuukaudeksi kerrallaan 30 euron hintaan. Kortin ostohinta ohjataan Suomen Riistanhoito-Säätiön kautta vesilintujen elinympäristökunnostuksiin, ja vastineeksi saat pääsyn kortin omistajille suunnattuihin omistajaetuihin.

Miksi ostaa?

Sorsabonus vilahtaa suoraan digitaaliseen lompakkoosi, ja pääset sen kautta milloin tahansa käsiksi sinulle kortin omistajana suunnattuihin etuihisi. Samalla tuet kortin ostohinnalla suomalaista elinympäristötyötä. Yhden kortin myyntituloilla ennallistetaan keskimäärin aarin verran parasta poikaselinympäristöä ja samalla tarjotaan erinomaista elinalaa valtavalle määrälle muuta lajistoa.

Kuinka se tukee?

Sorsabonuskortti synnytettiin mahdollistamaan entistä laajamittaisempi, jatkuva pohja elinympäristökunnostuksille. Sorsabonuksen myyntituloilla kunnostetaan kotimaisia kosteikkojamme, soitamme ja muita riistalle merkittäviä elinympäristöjämme. Yhden etukortin myyntituloilla kunnostaa keskimäärin aarin verran parasta poikue-elinympäristöä – sopivaa elinalaa laskennallisesti yhdelle vesilinnun poikaselle!

Mitä saan?

Jäsenetuvalikoimamme kattaa tarjouksia ja alennuksia lukuisista metsästys- ja kalastustarvikeliikkeistä, vaatekaupoista, lehtitilauksista ja verkkokursseista. Vastineena tuestasi kotimaiselle elinympäristötyölle saat arvoltaan moninkertaisen määrän rahanarvoisia etuja. Edut ovat voimassa kohdallasi yhtä kauan kuin itse Sorsabonus-korttikin – 12 seuraavaa kuukautta!

Mikä on Suomen Riistanhoito-säätiö?

Suomen Riistanhoito-Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea maamme riistanhoidon kehittämistä. Säätiö kerää aktiivisesti varojen riistan elinympäristöjen ennallistamiseen ja yksittäisten tutkimushankkeiden rahoittamiseksi. Säätiön ovat perustaneet maa- ja metsätalousministeriö ja Suomen metsästäjäliitto ry. Säätiö toimii tiiviissä yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen, Suomen riistakeskuksen ja Metsähallituksen kanssa.

Minkälaisia etuja Sorsabonus tarjoaa?

Tällä hetkellä saat ostoetuja mm. seuraavasti:

  • Sasta – 30% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista
  • Ruoto – 15% alennus kaikista metsästysvaatteista ja -kengistä + Vision Koski, Vision Atom ja Patriot . kahluuhousuista, -lahkeista ja -kengistä.
  • Uittokalusto – Kattava valikoima Final Approach – vesilinnustustuotteita alennettuun hintaan. 
  • Sissos – 10% alennus kaikista teräshaulimetsästyspatruunoista
  • Ahtihuvila – 15% alennus kaikista Sorsabonus-omistajille suunnatun tuoteryhmän tuotteista, sis. vaatetusta, punapistetähtäimiä ja Leupoldin optiikkaa.
  • Greentrail – 10% alennus kaikista normaalihintaisista Vector Opticsin tuotteista
  • Riista-lehti – 6 kuukauden määräaikainen tilaus hintaan 39 euroa (normaalihinta 52 euroa)
  • Pohjoisesta Luonnosta – 20% alennus kaikista elämyspalveluista ja verkkokursseista

Tee lahjoitus Suomen Riistanhoito-säätiölle

Alkaen: 10,00