Lahjoita Suomen Riistahoito-säätiölle

Osallistu aktiiviseen luonnonhoitoon ja auta meitä kunnostamaan Suomen luontoa toimiviksi elinympäristöiksi. Jokaisella lahjoittajalla on merkitystä. Voit auttaa monella tavalla.

Tee lahjoitus Suomen Riistanhoito-säätiölle

Alkaen: 10,00 

Suomen Riistanhoito-Säätiö

Suomen Riistanhoito-Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea maamme riistanhoidon kehittämistä. Säätiö julkaisee vuosittain riistatieteellistä Suomen Riista -kirjaa yhteistyössä riistantutkimuksen kanssa sekä myöntää vuosittain apurahoja nuorille riistantutkijoille. Lisäksi säätiö kerää aktiivisesti varojen riistan elinympäristöjen ennallistamiseen ja yksittäisten tutkimushankkeiden rahoittamiseksi.

Elinympäristöjen hoitaminen

Teemme töitä luontokadon torjumiseksi. Passiivinen suojelu ei aina riitä elinympäristöjen ennallistamiseksi.

Lue lisää

Toimintatavat

Tuemme toiminnallamme riistan hyväksi tehtyjä elinympäristö- ja riistanhoitotöitä, riistantutkimusta ja riistakantojen seurantaa.

Lue lisää

Säätiön ovat perustaneet maa- ja metsätalousministeriö ja Suomen Metsästäjäliitto ry. Säätiö toimii tiiviissä yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen, Suomen riistakeskuksen ja Metsähallituksen kanssa.


Yrityksille

Tee yrityslahjoitus

Yhdessä yrityskumppaniemme kanssa saamme suuria aikaan. Liity mukaan!

Ota yhteyttä

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyö

Onko palvelusi ekologinen ja kestävä? Haluatko ennallistaa Suomen luontoa ja yhdistää luontoarvot myös tuotteeseesi tai palvelusi myyntiin?

Ota yhteyttä