Joululahjoitus

Alkaen: 10,00 

Tee joululahjoitus Suomen riistanhoidon tukemiseksi. Lahjoittamasi varat ohjataan suoraan suomalaisen kosteikkoluonnon kunnostamiseen. Kiitoksena lahjoituksestasi toimitamme joulukortin haluamallasi kiitoskirjoituksella.

Tuotetunnus (SKU): joululahjoitus Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Joulu on antamisen aikaa, ja erinomaista aikaa panostaa suomalaiseen luontoon. Seuraavan kesän kohdekunnostukset alkavat heti talven hellittäessä!

Lahjoitetut varat ohjataan suoraan lyhentämättöminä kosteikko- ja suokohteisiin ympäri Suomea. Varat käytetään konkreettisiin toimenpiteisiin kuten kaivinkonetöihin, vedensäätelylaitteisiin ja esimerkiksi monivuotisiin siemenseoksiin jotka tarjoavat ravintoa ja estävät eroosiota. Keskimäärin 30 eurolla kunnostetaan aarin verran kosteikkoluontoa. Kausikosteikot ja rimpisuot tarjoavat ravintoa ja suojaa suurelle määrälle kahlaajia ja vesilintuja, selkärangattomia ja sammakoita.

Tiesitkö että Suomi on Euroopan merkittävin pesimäalue monelle vesilintu- ja kahlaajalajille? Joidenkin tutkimusten mukaan 70% Euroopan telkistä ja haapanoista, 95% jouhisorsista ja miltei 80% liroista pesii Suomessa.

Toimi näin:

  1. Valitse lahjoitussumma vapaasti 10 eurosta ylöspäin.
  2. Siirry kassalle. Merkitse lisätietoihin mikäli haluat korttiin käsinkirjoitettavaksi oman onnittelutekstisi vastaanottajalle.
  3. Merkitse osoitekenttään osoite johon haluat kortin toimitettavan.

Mikäli haluat, voimme toimittaa joulukortin lahjansaajalle myös sähköpostiin!

 

Lisätiedot

Lahjoitussumma

10 €, 25 €, 50 €, 100 €, 200 €, Muu summa